ÖVÄRLDEN | FASTLANDET | INFÖR RESAN | UNDER RESAN | ÖLUFFA |
OM GREKLAND | FORUM | E-GUIDER | BOKA HOTELL | SÖK |
Tsatsiki från Grekland |
5 dl naturell yoghurt
Låt yoghurten rinna av i melittafilter i några timmar. Skala och riv gurkan grovt. Lägg gurkan i ett durkslag varvat med salt för att dra ur vattnet från gurkan så tsatsikin blir krämigare. Låt stå lika länge som yoghurten. Krama ur gurkan. Blanda samtliga ingredienser och smaka av med salt och peppar. Servera tsatsikin på ett fat, garnera med oliven och ringla över lite olivolja. Inskickat av Camilla Eklund.
|
HEM |
OM KALIMERA |
STÖD KALIMERA |
COOKIES |
SÖK |
E-GUIDER |
BOKA HOTELL |
ENGLISH |
© 1997-2024 Janne Eklund/Kalimera |