ÖVÄRLDEN | FASTLANDET | INFÖR RESAN | UNDER RESAN | ÖLUFFA |
OM GREKLAND | FORUM | E-GUIDER | BOKA HOTELL | SÖK |
Toursi. Pickles. |
Toursí kan göras i många varianter där Toursí med auberginer enligt min mening är den godaste, eller varför inte med gröna/röda paprikor eller gröna tomater. Receptmängderna är ungefärliga, finns inte allt hemma så improvisera istället. Ingredienser Så här gör du Härefter är det bara att ta fram ouzo, toursín och lite annan god mezé som t ex lite salt sill, ansjovis, helstekta småfiskar, melitzanosalata, tzatziki, feta eller stekt haloumi, stekt lever eller hjärta, friterad potatis, sallad etc etc. Ladda CD-spelaren med härlig grekisk musik, gärna rempetika. Sätt er till bords och bara njuuuut! Receptet är inskickat av: Zanét
|
HEM |
OM KALIMERA |
STÖD KALIMERA |
COOKIES |
SÖK |
E-GUIDER |
BOKA HOTELL |
ENGLISH |
© 1997-2024 Janne Eklund/Kalimera |